iProtect Producten

iProtect® LF T Shirts


Beschermt het lichaam en het hart tegen de schadelijke stralen van elektrische en elektronische apparaten.


iProtect® LF t-shirt

De iProtect® LF T Shirt is efficiënt tegen de stralen van computers, airconditioners, neonlampen, elektronische apparaten, televisies, elektronische speelconsoles, draagbare telefoons, etc. Hij is eveneens efficiënt tegen statische elektriciteit veroorzaakt door synthetische tapijten, geplastificeerde meubelen, enz.


De Tee-Shirt Biodomus "iProtect® LF" is bijzonder aanbevolen voor personen die in kantoren, keukens, ziekenhuizen, laboratoria of fabrieken werken, bij kappers of om het even welke andere plaats die blootgesteld is aan stralingen van elektronische en elektrische apparatuur.


De stof xaaruit de Tee-Shirt Biodomus "iProtect® LF" bestaat uit gevlochten draden van policarbonaat en heeft als eigenschappen het hart en het lichaam van de drager te beschermen tegen de schadelijke gevolgen van de stralen van de genoemde apparaten. Zodoende zal hij de lichamelijke spanningen veroorzaakt door de electro-stress kunnen verminderen.


Policarbonaat wordt eveneens in de ruimtevaart gebruikt als bescherming tegen de kosmische stralen: het absorbeert de schadelijke golven en verandert ze in niet-waarneembare warmte, dat vervolgens in de lucht verdampt.


De Tee-Shirt Biodomus "iProtect® LF" bevat geen enkel metaal deel. Hij biedt een duurzame bescherming tegen de interferenties van elektrische velden en statische lasten die men hoofdzakelijk ontmoet in huis of op kantoor.


De Tee-Shirt Biodomus "iProtect® LF" kan, ofwel rechtstreeks op de huid gedragen worden, ofwel met andere kleding. Hij is zeer soepel en past zich aan het lichaam aan!


Oppervlakte van de weerstand: 2 x 10/6 R 8 x 10/7 Ohm

Ontlading: < 0,3 sec

Verkoopprijs per stuk: 78,00€ BTW incl

Beschikbare maten: S - M - L - XL

Onderhoud: wasmachine 30 C°, voorkeur handwas, Drogen : waslijn

Kleur: Wit - Blauw

Natuurlijk Katoen, stretch


iProtect® LF Bedshield


iProtect® LF Bedshield

Onze werkplaatsen en huizen zijn tegenwoordig elektrische en elektromagnetische krachtvelden geworden. Huishoudapparaten, elektronische speeltjes, computers, mobiele telefoons, GSM, zenders enz. Allen hebben ze hun aandeel bij een toename van stralingen in ons milieu. Dit fenomeen leidt tot een aanzienlijke spanning (elektro-spanning) die aan het organisme wordt opgelegd en permanent onze nachtrust schaadt.


Dankzij dit hoog technologisch textiel kan iProtect® LF Bedshield ,effectieve bescherming bieden tegen elektrostress, alsook tegen aardstralen, wateraders en breuklijnen. Dit textiel is geopathisch sanerend, daar het vervaardigd is uit POLYCARBONIUM BDI (40%),verweven in een deken van zuiver, natuurlijk katoen. Alzo wordt de elektrospanning herleidt tot absolute minimum waarden (meetbaar).


Dit energetisch textiel (gedeponeerd octrooi), dat voor de ruimtevaart ontwikkeld werd om bescherming te bieden tegen kosmische stralingen, absorbeert de schadelijke stralingen en zet deze af aan de lucht, in onzichtbare warmte. iProtect® LF ® Bedshield bevat geen metalen substanties, vereist geen elektriciteit of batterijen en verschaft een duurzame, electrostress-vrije slaapkwaliteit. Dus ook geschikt bij implantaten en pacemakers.


Gebruiksaanwijzing: Leg de iProtect® LF bedshield op uw matras en bevestig het gestrekt, door de spanbanden om de hoeken van de matras te spannen. Bij gebruik als Faradaykooi (O% radiance) : schuif een 2de Bedshield samen met uw donsdeken in de overtrek en ervaar door deze toepassing, het ultieme cocoon en ontspanningeffect.


Onderhoud: wasmachine tot 60 C° voorkeur 40 C°, handwarm strijken, droogkast low temp, voorkeur drooglijn


Prijs

 • 90 x 190 cm : € 98,00
 • 135 x 190 cm : € 138,00
 • 160 x 190 cm : € 176,00
 • 180 x 190 cm : € 189,00
 • 200 x 190 cm : € 198,00

Natuurlijk katoen 56% en natuurlijk actieve koolstof 44%


iProtect® HF (PolySilver) Bedcover


iProtect® LF Bedcover

iProtect® HF is een textiel die zeer efficiënte bescherming biedt tegen hoogfrequente stralingen, afkomstig van GSM, DECT, UMTS, WLAN, WIFI, satelieten enz.


Het zijn niet enkel de stralingen van GSM masten die boosdoeners zijn, de straling van communicatiemasten van openbare en civiele diensten zijn meestal nog krachtiger.


Erger nog, de DECT , Bluetooth, Magnetron, de DIGITENNE ( digitale televisie) en de wireless internetapplicaties die we in huis gebruiken, geven stralingswaarden in de directe omgeving ( ook die van je buren) die de richtwaarden (4) sterk overschrijden.


Hoogfrequente straling wordt uitgedrukt in een eenheid van Microwatt per vierkante meter ( µW/m2 ) of in MilliVolt per meter ( mV/m ).


Sedert 16 oktober 2008 heeft de WHO openlijk de gevaren zoals kanker erkend, als wetenschappelijk bewezen. Andere mogelijke ziekten zoals Alzheimer worden nog verder onderzocht.


Wist u dat een GSM of DECT telefoon maar 3% van de straling nodig heeft om te kunnen ontvangen? iProtect® HF biedt u bescherming tegen die overige 97% ( tot 99% zie toepassing 5 ), en wordt uitgedrukt in decibels (5) of dB. Deze bedraagt 32 - 20 dB bij een frequentie van 100 MHz tot 3,3 GHz ,afhankelijk van het stralingsvermogen van de bron en de toepassing.


iProtect® HF optimaliseert uw ionsfeer, waardoor er een overvloed aan negatieve ,vrije ionen beschikbaar komen, en aldus bevorderlijk is voor het zuiveren van de luchtwegen en het bekomen van een verkwikkende slaap.


De nanotechnologie waarmee dit textiel vervaardigd werd, verschaft een nieuwe dimensie in de stralingsproblematiek. In de laatste 50 jaar ,is er niet veel spectaculaire vooruitgang geboekt op gebied van het slaapcomfort. Anti allergische stoffen, mechanische spiralen en lattenbodems naast de chemische gepatenteerde slaappillen hebben het probleem van insomnia geen soelaas geboden.


iProtect® HF echter, anticipeert ten volle op het energetisch aspect. Het is dit aspect waarvan men inziet dat de oorzaken te zoeken zijn voor gestoorde slaappatronen.


Het is verwonderlijk dat men tracht diagnosen te stellen aan de hand van het registreren van Energetische potentiaal verschillen met een EEG ( elektro encefalogram) , en dat men daar nadien geen gepaste behandelingsmethode voor toedient. Er worden frequenties van de hersenactiviteit gemeten ( alpha- ,thèta- en deltagolven) doch wordt er geen rekening gehouden met de inwerking van exogene elektromagnetische frequenties.


Om dit beter te begrijpen dienen we de antennefunctie en het elektromagnetisch veld van het lichaam te bekijken alsmede het belang van water ,in het bijzonder van zuiver water, als trillingsmedium voor elektronische en magnetische frequenties.


iProtect® HF kan samen met het donsdeken in de donsovertrek geschoven worden of rechtstreeks op het lichaam aangewend worden .


Afmetingen : 125 x 190 cm - 250 x 190 cm


Prijs

 • 125 x 190 cm : € 176,00
 • 250 x 190 cm : € 349,00

Natuurlijk katoen 96% en zuiver zilver 4%


Meettoestel: Envionic Fieldanalyser FA 306


Envionic Fieldanalyser

Envionic Fieldanalyser FA 306 door iProtect gekozen als bestkoop op de markt! Dit toestel is het meest complete en biedt vele mogelijkheden. Men kan er mee hoogfrequente (GSM UMTS DECT DIGI TV) elektromagnetische velden meten, als ook laagfrequent elektrische plus laagfrequente magnetische velden. Inclusief goed omschreven handleiding en heel schappelijk geprijsd : € 220,00 incl. BTW


BESTELLEN: via de website www.envionic.com of info@iProtect.be

PRODUCT INFO www.envionic.com

Air Protect - Totaal luchtzuivering concept

Air Protect - Luchtreiniger ionisator

Ionex positioneert zich als werelds beste huishoudelijke luchtionisator op de markt. Ionex onderscheidt zich van alle andere ionisators door zijn uniek gepatenteerde overdracht van miljarden ionen/sec via koolstofborstels aan de lucht en werd ontwikkeld in het Jozef Stefan Instituut in Slovenia. Deze methode sluit enige bijwerking van ongewenste ozonproductie uit . Wereldwijd medische onderzoeken hebben de therapeutische voordelen aangetoond om de symptomen van astma ,allergieën en hoge bloeddruk te verlichten alsmede de kwaliteit van slaap en gezondheid te verbeteren. De krachtige werking van Ionex gaat hierin verder : het inademen van negatieve ionen in directe nabijheid van de koolstofborstels kan tot volledige verdwijning van de symptomen leiden. Het neuro hormoon serotonine H5 alsook het niveau van histamine daalt in het bloed , tevens bekomt men een betere regulatie van hartslag, bloeddruk en schildklierfunctie. Negatieve ionen verbeteren de concentratie, de immuniteit en de vitaliteit van de cellen. Ionex verwijderd de kleinste (< 0,1 µ) stofdeeltjes welke het meest schadelijk zijn en zich diep in de longen vastzetten.

 • Zuivert de kleinste stofdeeltjes tot 0,1 µ
 • Neutraliseert slechte geuren en rook
 • Verwijderd effectief pollen, bacteriën, virussen, uitwerpselen van huismijt ,schimmel en printerstof
 • Therapeutisch effect bij astma & hooikoorts
 • Verhoogt concentratie & slaapkwaliteit
 • Zonder schadelijke ozon bijwerking

Technische gegevens :

Verbruik : slechts 1,6 W bij 240V

Cap. : 4,5 x 107 (ionen/cm3 sec) in 0,51 x 1013 (ionen/sec)

Effectieve radius tot 8 meter of voor ruimtes tot 50 m2

Afmeting : 12 x 9 cm

Gewicht : 64 gr

Geluid : 0 dB

Duurzaam : min 10/ 15 jaar continue

Garantie : 2 jaar


Prijs: € 149,00


Producten bestellen

Opendeur weekend Naturotheek Luzerne

Tijdens het opendeurweekend van 4, 5 en 6 april - 10% KORTING op het iProtect gamma, alsook op 1001 gezondheidsproducten naar uw keuze. Enkel ter plaatse in Naturotheek Luzerne, Stationsstraat 48 Beernem / 050 781141 info naturotheek.luzerne@skynet.be

Degustatie van biologische wijnen op zaterdag 5 april vanaf 11u.

“ZUIVER DRINKWATER , Ook getest op mensen”

Genetische Expressie in relatie tot de Drinkwaterkwaliteit.
Voordracht op donderdag 22 mei om 19u te Turnhout, Steenweg op Zonhoven 282 (R13 # N12).
Reserveren kan op info@pure-water.be of dirk.baelus@telenet.be

Air Protect... The Missing Link

Slechte luchtkwaliteit leidt dikwijls tot een slechte slaapkwaliteit en verzuring. Wil men de luchtkwaliteit beoordelen, dan gaat het niet over de hoeveelheid zuurstof maar over de hoeveelheid (negatieve) ionen in de lucht zoals aan zee of in de bergen.


Lees meer over het product...

Synergio Beurs 20 Maart - Gent Expo

Op Zondag 11 Maart zal iProtect STAND 302 aanwezig zijn op de Energetische beurs Synergio te Gent Expo. Gedurende die dag kunt u van een aardige korting genieten op al onze producten.


Meer info op www.synergio-events.be

Opendeur weekend Naturotheek Luzerne

Tijdens het opendeur weekend van 20, 21 en 22 april - 10% KORTING op het iProtect gamma, alsook op 1001 gezondheidsproducten naar uw keuze. Enkel ter plaatse in Naturotheek Luzerne, Stationsstraat 48 Beernem / 050 781141 info naturotheek.luzerne@skynet.be

Nieuwe website voor Spanje

Mocht u in Spanje vrienden, kennissen of familie kennen dan is er goed nieuws. iProtect is voortaan vertegenwoordigt in Seville. Ook Spanje heeft fel te lijden aan het toenemend draadloos geweld, maar ook door de elektrische infrastructuur in gebouwen en steden,die exponentieel toegenomen is. Daarnaast zijn er heel wat gebieden waar aardstraling ( radon, wateraders en breuklijnen) de bevolking echt verzieken. Neem alvast een kijkje op de nieuwe website www.habitatsaludable.es

iProtect sponsort triatleet "zonder sportdrank"

iProtect heeft triatleet Dirk Baelus (32 j.) uitverkozen om te sponsoren. Dirk is macrobiotieker en haalt zijn energie uit levende voeding. Hij is overtuigt dat die voeding en zuiver water hem tot topprestaties brengen, zonder schade aan te brengen of nevenwerkingen zoals deze al wel eens plegen voor te komen bij het gebruik van de gesuikerde sportdranken en de bedenkelijk samenstelling van supplementen. Om snel te recupereren slaapt Dirk met iProtect... en dit scheelt een uurtje slaap en ook enkele minuten aan de finish in zijn voordeel... En hoe... zijn laatste wedstrijd in Nederland eindigde hij als 2 de op het podium.

Zondag 31 juli neemt hij deel aan de IRONMAN UK te BOLTON. Meer lezen op www.dirkbaelus.be

Geaard en gezond slapen

kanker, trombose, inflamatie, virussen en bijna alle ziekten die onder de noemer "beschavingsziekte" vallen, hebben opvallend een factor gemeen, namelijk een overschot aan positieve elektriciteit of "yang-energie" die een negatief effect op ons gestel hebben. Het levende of energetische lichaam is een elektromagnetisch manifest, waarbij op een georkestreerde, continue wijze een elektronen-ruil plaats vind.

Download hier het artikel uit Bliss Magazine November.pdf

Ga niet met kleine kinderen onder hoogspanningslijn wonen

Je voorkomt beter dat kinderen langdurig blootgesteld worden aan de magnetische velden van hoogspanningslijnen.' Die waarschuwing stuurt Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) de wereld in, want de straling zou de kans op leukemie bij kinderen verhogen


De elektromagnetische straling rond hoogspanningslijnen... lees verder >>>

Elektricitiet als hoofdoorzaak van beschavingsziekten...

...zoals kanker, diabetes, artovasculaire aandoeningen, zelfmoorden enz... van de 20e eeuw... niet door de levenstijl

Elektromagnetisch hoogfreqeunte elektriciteit hoofdoorzaak van de nieuwe epidemie van e 21ste eeuw.

Marketwire.com Press Release announcing new Milham paper published in Medical Hypotheses:The Emr Policy Institute 1048299

Download dit artikel uit BLISS Magazine | .pdf

Revor's iSleep

iProtect gaat nog een stap verder: Matrassen, hoofdkussens en donsdekens met dezelfde unieke eigenschappen als iProtect, zullen binnenkort verkrijgbaar zijn in de betere slaapwinkels onder de naam iSleep ,exclusive by Revor www.isleep.be

Antennefunctie en elektromagnetisch veld

De Zon als zender, bombardeert onze aarde met een ongelooflijk stralingsgeweld.


Het is dankzij het elektromagnetisch veld van de aarde, dat de meeste en schadelijke straling omgebogen en gefilterd wordt. De stralingen die toch doordringen creeren een soort wrijving in het elektromagnetisch veld, waardoor er licht ontstaat.


Lees meer...