Producten Bestellen

Producten van iProtect kunnen rechtstreeks gekocht en afgehaald worden in

Naturotheek Luzerne

Stationsstraat 48

8730 Beernem

++32 (0)50 78.11.41

Bestellen kan ook op eenvoudige wijze via e-mail naturotheek.luzerne@skynet.be met vermelding van uw gewenste artikel(en) alsmede uw naam, adres, telefoonnummer en/of uw opmerkingen of vragen.


Hierop volgt een bevestiging van uw bestelling en wordt u een bestelnummer toegekend als referentie.


Van zodra de storting of overschrijving van het totaalbedrag, inclusief verzendkosten uitgevoerd is wordt uw bestelling verstuurd.


Het totaalbedrag dient gestort of overgeschreven op rekeningnummer

  • Vanuit België : Naturotheek Luzerne, Stationsstraat 48 te 8730 Beernem 979-3598424-20
  • Vanuit het buitenland: IBAN BE28 9793 5984 2420 - BIC ARSPBE22

Vermeld uw bestelnummer als referentie bij de overschrijving.

De verzending gebeurt met de Post dienst. U kunt uw voorkeur en de kostprijs van uw verzending vernemen op (verzekerd al dan niet) Taxipost, Een pakket weegt doorgaand minder dan 2 kg.

Voor het buitenland: Kilopost

U kunt ons ook contacteren om uw precieze verzendingsprijs te weten te komen.


De bestellingen zijn enkel geldig na betaling via overschrijving. Na ontvangst van je betaling wordt jou bestelling verzonden. Is de betaling na twee weken nog niet ontvangen, dan gaan wij er van uit dat u (na contact via e-mail), uw bestelling geannuleerd hebt.


Klachten over eventuele verkeerd uitgevoerde bestellingen, dienen gemeld worden binnen de 2 dagen na ontvangst, ten laatste na 5 dagen per aangetekende kennisgeving aan Naturotheek Luzerne. Nadien vervalt het recht van de koper om herstel of vervanging van het gebrekkige goed te bekomen.


Verlies, diefstal of schade door het transport is ten laste van de koper.


Disclaimer


iProtect producten zijn niet geregistreerd als geneesmiddel en worden ook niet zo voorgesteld. Niet te min, iProtect is een complementair therapeutisch textiel ter bevordering van het herstellend vermogen van de mens en zijn omgeving.


iProtect kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de gevolgen van verkeerd gebruik of enige andere mogelijke complicatie. Contra indicaties zijn in geen enkele literatuur vermeld.

Opendeur weekend Naturotheek Luzerne

Tijdens het opendeurweekend van 4, 5 en 6 april - 10% KORTING op het iProtect gamma, alsook op 1001 gezondheidsproducten naar uw keuze. Enkel ter plaatse in Naturotheek Luzerne, Stationsstraat 48 Beernem / 050 781141 info naturotheek.luzerne@skynet.be

Degustatie van biologische wijnen op zaterdag 5 april vanaf 11u.

“ZUIVER DRINKWATER , Ook getest op mensen”

Genetische Expressie in relatie tot de Drinkwaterkwaliteit.
Voordracht op donderdag 22 mei om 19u te Turnhout, Steenweg op Zonhoven 282 (R13 # N12).
Reserveren kan op info@pure-water.be of dirk.baelus@telenet.be

Air Protect... The Missing Link

Slechte luchtkwaliteit leidt dikwijls tot een slechte slaapkwaliteit en verzuring. Wil men de luchtkwaliteit beoordelen, dan gaat het niet over de hoeveelheid zuurstof maar over de hoeveelheid (negatieve) ionen in de lucht zoals aan zee of in de bergen.


Lees meer over het product...

Synergio Beurs 20 Maart - Gent Expo

Op Zondag 11 Maart zal iProtect STAND 302 aanwezig zijn op de Energetische beurs Synergio te Gent Expo. Gedurende die dag kunt u van een aardige korting genieten op al onze producten.


Meer info op www.synergio-events.be

Opendeur weekend Naturotheek Luzerne

Tijdens het opendeur weekend van 20, 21 en 22 april - 10% KORTING op het iProtect gamma, alsook op 1001 gezondheidsproducten naar uw keuze. Enkel ter plaatse in Naturotheek Luzerne, Stationsstraat 48 Beernem / 050 781141 info naturotheek.luzerne@skynet.be

Nieuwe website voor Spanje

Mocht u in Spanje vrienden, kennissen of familie kennen dan is er goed nieuws. iProtect is voortaan vertegenwoordigt in Seville. Ook Spanje heeft fel te lijden aan het toenemend draadloos geweld, maar ook door de elektrische infrastructuur in gebouwen en steden,die exponentieel toegenomen is. Daarnaast zijn er heel wat gebieden waar aardstraling ( radon, wateraders en breuklijnen) de bevolking echt verzieken. Neem alvast een kijkje op de nieuwe website www.habitatsaludable.es

iProtect sponsort triatleet "zonder sportdrank"

iProtect heeft triatleet Dirk Baelus (32 j.) uitverkozen om te sponsoren. Dirk is macrobiotieker en haalt zijn energie uit levende voeding. Hij is overtuigt dat die voeding en zuiver water hem tot topprestaties brengen, zonder schade aan te brengen of nevenwerkingen zoals deze al wel eens plegen voor te komen bij het gebruik van de gesuikerde sportdranken en de bedenkelijk samenstelling van supplementen. Om snel te recupereren slaapt Dirk met iProtect... en dit scheelt een uurtje slaap en ook enkele minuten aan de finish in zijn voordeel... En hoe... zijn laatste wedstrijd in Nederland eindigde hij als 2 de op het podium.

Zondag 31 juli neemt hij deel aan de IRONMAN UK te BOLTON. Meer lezen op www.dirkbaelus.be

Geaard en gezond slapen

kanker, trombose, inflamatie, virussen en bijna alle ziekten die onder de noemer "beschavingsziekte" vallen, hebben opvallend een factor gemeen, namelijk een overschot aan positieve elektriciteit of "yang-energie" die een negatief effect op ons gestel hebben. Het levende of energetische lichaam is een elektromagnetisch manifest, waarbij op een georkestreerde, continue wijze een elektronen-ruil plaats vind.

Download hier het artikel uit Bliss Magazine November.pdf

Ga niet met kleine kinderen onder hoogspanningslijn wonen

Je voorkomt beter dat kinderen langdurig blootgesteld worden aan de magnetische velden van hoogspanningslijnen.' Die waarschuwing stuurt Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) de wereld in, want de straling zou de kans op leukemie bij kinderen verhogen


De elektromagnetische straling rond hoogspanningslijnen... lees verder >>>

Elektricitiet als hoofdoorzaak van beschavingsziekten...

...zoals kanker, diabetes, artovasculaire aandoeningen, zelfmoorden enz... van de 20e eeuw... niet door de levenstijl

Elektromagnetisch hoogfreqeunte elektriciteit hoofdoorzaak van de nieuwe epidemie van e 21ste eeuw.

Marketwire.com Press Release announcing new Milham paper published in Medical Hypotheses:The Emr Policy Institute 1048299

Download dit artikel uit BLISS Magazine | .pdf

Revor's iSleep

iProtect gaat nog een stap verder: Matrassen, hoofdkussens en donsdekens met dezelfde unieke eigenschappen als iProtect, zullen binnenkort verkrijgbaar zijn in de betere slaapwinkels onder de naam iSleep ,exclusive by Revor www.isleep.be

Antennefunctie en elektromagnetisch veld

De Zon als zender, bombardeert onze aarde met een ongelooflijk stralingsgeweld.


Het is dankzij het elektromagnetisch veld van de aarde, dat de meeste en schadelijke straling omgebogen en gefilterd wordt. De stralingen die toch doordringen creeren een soort wrijving in het elektromagnetisch veld, waardoor er licht ontstaat.


Lees meer...