iProtect® LF (CosmoVital) ®

Dit innovatief textiel biedt een onovertroffen bescherming tegen alle laag frequente stralingen ( 0 - 300 Hz ), zoals aardstralen, breuklijnen, wateraders en andere geopathische stralingen.

iProtect® LF ® slaaptextiel is zeer effectief om u te beschermen tegen elektrische stralingen, afkomstig van elektrische leidingen en apparatuur in huis ( 50 Hz ), alsook aardstraling, wateraders en breuklijnen. Zelfs het stralingsgeweld van hoogspanningslijnen kan moeiteloos omgebogen worden, zonder dat ons lichaam erdoor, belast wordt.


Ook al zijn dit geen ioniserende stralingen, doch veroorzaken deze laagfrequente stralingen heel wat fysische en psychische klachten. De ziektebeelden zijn uiteenlopend. Laagfrequente EMF straling(Electro Magnetic Fields ) verstoort de intra-cellulaire celcommunicatie ( induceren van elektrische stromen in weefsels en cellen ) alsook de hormoonhuishouding. Tevens wordt het weefsel opgewarmd en veranderen de chemische reacties. Een studie van het IARC ( Int. Agency for Research on Cancer) agentschap van de WHO, rapporteert de mogelijke risico's voor leukemie. Andere studies spreken over 10 to 15 % van alle leukemie gevallen bij kinderen, zouden het gevolg zijn van blootstelling aan laagfrequente straling ( ELF ). Naast deze zijn er studies die rapport maken over de roof van calciumionen in de hersenen (Calciumionen werken als neurotransmitter om elektrische impulsen te geleiden).


Door onze verziekte omgeving van elektrosmog, wordt er heel wat elektrospanning ( stress ) in ons lichaam opgestapeld. Dit resulteert in een verhoogde lichaamsspanning, welke kan oplopen tot 10 tallen Volts, terwijl dit max. 1 Volt mag bedragen.Door het dragen van synthetisch textiel en schoenen met rubberen zolen, alsook de onnatuurlijke materialen in huis ( zoals vloerbedekking, vinylbehang, laminaat, formaldehyde enz...), wordt het voor ons lichaam bijna onmogelijk om zich van deze stresserende spanning te ontdoen.


O.a. voor deze reden moeten wij geaard slapen. Onze voorouders kenden dit probleem uiteraard niet, evenmin komt dit in het dierenrijk ook niet voor. Dit geldt echter niet voor onze huisdieren. Deze ondergaan meestal hetzelfde lot als hun ongeaarde eigenaars, met de gekende beschavingsziekten.


De verborgen killer komt soms ook van diep uit de ondergrond. De laatste tientallen jaren wordt er roekeloos gebouwd op plaatsen die niet uitgecheckt zijn op aardstralingen, of op plaatsen die men vroeger vermeed. Ook slecht nieuws voor diegenen die op een watermatras slapen. Het opwarmsysteem genereert een paar volt spanning op het lichaam. Hetzelfde geldt voor de electrische dekens.


iProtect® LF ® ont-spant uw lichaam en ont-stresst uw geest. Meerdere studies hebben aangetoond dat het cortisolgehalte (circadiaans ritme )significant daalt, wanneer men geaard slaapt. Cortisol wordt geproduceerd in de bijnieren en wordt ook het stress hormoon genoemd en is gelinkt aan de ontstekingsziekten. Ook de aanmaak van het melatonine hormoon ,ook nog het slaaphormoon genoemd, wordt sterk bevorderd waardoor de slaap alsook de gemoedsrust terug hersteld.


iProtect® LF ® beschermt ons , tegen schadelijke straling, en ontlaadt het lichaam van elektrospanning.

Dit slaapdeken is ZONDER METAALDELEN, en dient NIET geaard te worden.

Hierdoor is het ook geschikt voor patiënten met implantaten en pacemakers, kwik-amalgaam tandvullingen en metaalallergie.


Afmetingen : 90 x 190 cm - 135 (140) x 190 cm - 160 x 190 cm - 180 x 190cm


iProtect® LF ® bedshield wordt met vier rekbanden om de hoeken van de onderzijde van de matras op zijn plaats gehouden.

Dit kan zowel onder als boven de matrasbeschermer gelegd worden.


Bekijk de toepassingen en combinaties

Opendeur weekend Naturotheek Luzerne

Tijdens het opendeurweekend van 4, 5 en 6 april - 10% KORTING op het iProtect gamma, alsook op 1001 gezondheidsproducten naar uw keuze. Enkel ter plaatse in Naturotheek Luzerne, Stationsstraat 48 Beernem / 050 781141 info naturotheek.luzerne@skynet.be

Degustatie van biologische wijnen op zaterdag 5 april vanaf 11u.

“ZUIVER DRINKWATER , Ook getest op mensen”

Genetische Expressie in relatie tot de Drinkwaterkwaliteit.
Voordracht op donderdag 22 mei om 19u te Turnhout, Steenweg op Zonhoven 282 (R13 # N12).
Reserveren kan op info@pure-water.be of dirk.baelus@telenet.be

Air Protect... The Missing Link

Slechte luchtkwaliteit leidt dikwijls tot een slechte slaapkwaliteit en verzuring. Wil men de luchtkwaliteit beoordelen, dan gaat het niet over de hoeveelheid zuurstof maar over de hoeveelheid (negatieve) ionen in de lucht zoals aan zee of in de bergen.


Lees meer over het product...

Synergio Beurs 20 Maart - Gent Expo

Op Zondag 11 Maart zal iProtect STAND 302 aanwezig zijn op de Energetische beurs Synergio te Gent Expo. Gedurende die dag kunt u van een aardige korting genieten op al onze producten.


Meer info op www.synergio-events.be

Opendeur weekend Naturotheek Luzerne

Tijdens het opendeur weekend van 20, 21 en 22 april - 10% KORTING op het iProtect gamma, alsook op 1001 gezondheidsproducten naar uw keuze. Enkel ter plaatse in Naturotheek Luzerne, Stationsstraat 48 Beernem / 050 781141 info naturotheek.luzerne@skynet.be

Nieuwe website voor Spanje

Mocht u in Spanje vrienden, kennissen of familie kennen dan is er goed nieuws. iProtect is voortaan vertegenwoordigt in Seville. Ook Spanje heeft fel te lijden aan het toenemend draadloos geweld, maar ook door de elektrische infrastructuur in gebouwen en steden,die exponentieel toegenomen is. Daarnaast zijn er heel wat gebieden waar aardstraling ( radon, wateraders en breuklijnen) de bevolking echt verzieken. Neem alvast een kijkje op de nieuwe website www.habitatsaludable.es

iProtect sponsort triatleet "zonder sportdrank"

iProtect heeft triatleet Dirk Baelus (32 j.) uitverkozen om te sponsoren. Dirk is macrobiotieker en haalt zijn energie uit levende voeding. Hij is overtuigt dat die voeding en zuiver water hem tot topprestaties brengen, zonder schade aan te brengen of nevenwerkingen zoals deze al wel eens plegen voor te komen bij het gebruik van de gesuikerde sportdranken en de bedenkelijk samenstelling van supplementen. Om snel te recupereren slaapt Dirk met iProtect... en dit scheelt een uurtje slaap en ook enkele minuten aan de finish in zijn voordeel... En hoe... zijn laatste wedstrijd in Nederland eindigde hij als 2 de op het podium.

Zondag 31 juli neemt hij deel aan de IRONMAN UK te BOLTON. Meer lezen op www.dirkbaelus.be

Geaard en gezond slapen

kanker, trombose, inflamatie, virussen en bijna alle ziekten die onder de noemer "beschavingsziekte" vallen, hebben opvallend een factor gemeen, namelijk een overschot aan positieve elektriciteit of "yang-energie" die een negatief effect op ons gestel hebben. Het levende of energetische lichaam is een elektromagnetisch manifest, waarbij op een georkestreerde, continue wijze een elektronen-ruil plaats vind.

Download hier het artikel uit Bliss Magazine November.pdf

Ga niet met kleine kinderen onder hoogspanningslijn wonen

Je voorkomt beter dat kinderen langdurig blootgesteld worden aan de magnetische velden van hoogspanningslijnen.' Die waarschuwing stuurt Vlaams minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) de wereld in, want de straling zou de kans op leukemie bij kinderen verhogen


De elektromagnetische straling rond hoogspanningslijnen... lees verder >>>

Elektricitiet als hoofdoorzaak van beschavingsziekten...

...zoals kanker, diabetes, artovasculaire aandoeningen, zelfmoorden enz... van de 20e eeuw... niet door de levenstijl

Elektromagnetisch hoogfreqeunte elektriciteit hoofdoorzaak van de nieuwe epidemie van e 21ste eeuw.

Marketwire.com Press Release announcing new Milham paper published in Medical Hypotheses:The Emr Policy Institute 1048299

Download dit artikel uit BLISS Magazine | .pdf

Revor's iSleep

iProtect gaat nog een stap verder: Matrassen, hoofdkussens en donsdekens met dezelfde unieke eigenschappen als iProtect, zullen binnenkort verkrijgbaar zijn in de betere slaapwinkels onder de naam iSleep ,exclusive by Revor www.isleep.be

Antennefunctie en elektromagnetisch veld

De Zon als zender, bombardeert onze aarde met een ongelooflijk stralingsgeweld.


Het is dankzij het elektromagnetisch veld van de aarde, dat de meeste en schadelijke straling omgebogen en gefilterd wordt. De stralingen die toch doordringen creeren een soort wrijving in het elektromagnetisch veld, waardoor er licht ontstaat.


Lees meer...